PoldermanieFestivalzomer!

Festivalzomer!

De theaters zijn dicht, maar Polderman speelt gewoon door deze zomer. Zo staat ze op16 juli op die heerlijke Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Op 19 juli is Festival Op ’t Eiland in Nijmegen aan de beurt. Dit festival duurt van 15 tot en met 21 juli en onder andere Zomaargasten, Bjorn van der Doelen en een band met de veelbelovende naam ‘Rectum Raiders’ spelen er ook. Let op: De theaterkaartjes moeten van te voren worden gekocht bij de Lindenberg.

Tot slot reist ze op zaterdag 12 augustus af naar Amsterdam om een reuzenpot Nutella te scoren (die schijn je daar te kunnen kopen) en vervolgens in het Vondelpark Openluchttheater te spelen. Gratis toegankelijk en supersfeervol. Waarschijnlijk wordt het een soort ‘best of’-voorstelling. En kijk vooral even wat er verder voor leuks staat deze zomer, want dat is echt veul.

En daarna begint het seizoen al weer zo’n beetje, met de reprise van Polderman Tiert Welig (voor de speellijst: zie speellijst) en de bijzondere voorstelling ‘Over de beiaardier die in een klok veranderde’ samen met J.A.N.E. Muziektheater.